Nuk ka pakt me krimin dhe kriminelët. Kjo është përgjigja e prerë e VMRO-DPMNE-së ndaj ofertës së kryeministrit Zoran Zaev për Qeveri të zgjeruar e cila do ta shpëtonte kombin dhe shtetin. Nga partia e Hristijan Mickoskit thonë se ky veprim i Zaevit ka për qëllim që ai të shpëton karrierën e tij politike dhe ta ndan përgjegjësinë e dështimit