Dje në orën 15.00, personi B.I. (59) nga Sellca e Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se rreth orës 14:20, për shkak të keqkuptimeve të tyre në trafik në rrugën “Karaorman” në Tetovë kishte qenë i sulmuar fizikisht nga D.M. (45) nga fshati Llacë e Tetovës informon Tetovasot
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.