“Dje (28-shkurt) rreth orës 21:40, në rrugën ,,120“ në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB Tetovë kanë privuar nga liria personat M.M. (18) nga Tetova dhe P.Gj. (18) nga Jegunovca e Tetovës, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjet marihuanë. Rasti është duke u sqaruar dhe dokumentuar dhe do të pasojë parashtresë adekuat” thuhet nga SPB Tetovë, përcjell TS/