Elon Musk ka publikuar një foto të rrallë nga jeta e tij familjare!

Miliarder postoi një foto të tij me partnerin Grimes dhe djalin e tyre të mitur, X Æ A-XII në Twitter të hënën .

Fotoja u bë në një strukturë të SpaceX në Teksas dhe Elon mbishkroi foton, “Starbase, Texas”, një referencë ndaj njoftimit të tij të mëparshëm në Tëitter se ai ishte duke u përpjekur të formonte një qytet të quajtur Starbase rreth mjediseve të nisjes së SpaceX.

Grimes dhe Elon e mirëpritën fëmijën e tyre në maj të vitit 2020 dhe kishte disa konfuzione në lidhje me mënyrën e duhur për të shqiptuar emrin e tij . Elon më vonë sqaroi shqiptimin në një intervistë . Sidoqoftë, Grimes tha më vonë atë muaj se në pjesën më të madhe, ajo e quan atë me një pseudonim.

Ndryshe, Musk ka edhe 4 fëmijë të tjerë nga lidhjet e kaluara.