Sami Kurteshi anëtar i KQZ nga LVV-ja ka plasur një ‘bombë’ duke hedhur akuza në drejtim të KQZ rreth zgjedhjeve.

Ai ka thënë se në zgjedhje ka pasur shkelje, vjedhje industriale votash – raporton Syri Kosova

Prokuroria sipas Sami Kurteshit duhet të ngrejë aktakuza dhe përgjegjësit të shkojnë në burg.

Abuzime të shumta me votën ndodhën në veri, theksoi Kurteshi.

Edhe votimi me postë është përcjellë me pengesa e shkelje të shumta.

Në KQZ janë marrë vendime që përbëjnë vepër penale.

KQZ refuzoi përdorimin e aplikacionit online që kushtonte 60 mijë euro ndërsa i humbi 1 milionë, ka thënë anëtari i KQZ nga VV Sami Kurteshi.