Një banor 74 vjeçar i një fshati në Tetovë është dërguar në Spitalin Klinik të Tetovës rreth orës 23:30 të mbrëmjes së kaluar për trajtim mjekësor, pasi kushte qenë i sulmuar informon Tetovasot. Gjatë sulmit ai kishte pësuar edhe lëndime trupore, pasi që një orë më herët e kishte sulmuar fizikisht nusja e djalit të tij 27-vjeçare.
Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.TS