Pas shumë ditësh heshtje, akuza dhe fotove që trazuan një Shqipëri të tëre, Tea dhe Bearti kanë zbuluar se si nisi historia e tyre e dashurisë.

Gjatë një interviste në “Roped ëith Olsi”, Tea dhe Bearti në daljen e tyre të parë publike rrëfyen mes shikimesh se si nisi ndjenja mes tyre. (video, 08:43)

“Nisi nga ai takim, kërcimi dhe gjërat rrodhën vete…“- tha Tea.

A ishte kjo një dashuri me shikim të parë?

Tea dhe Bearti deklaruan se ndjenja mes tyre ka nisur më vonë se shikimi i parë mes tyre.

Të rinjtë pranuan se janë takuar me familjarët përkatës dhe aktualisht po jetojnë mes Tiranës dhe Prishtinës.