Këto pamje të publikuara në rrjetet sociale tregojnë një sherr masiv të ndodhur mes disa personave.

Ngjarja është filmuar në Azi ku rrihet në mënyrë barbare një të ri. Siç duket edhe nga pamjet shokuese, janë më shumë se 15 persona që rrahin në mënyrë çnjerëzore të riun duke e shtrirë përtokë dhe duke e goditur fort me shkelma dhe grushte.

Por sikur të mos mjaftonte e gjitha kjo, pasi e lënë të shtrirë dhe pa ndjenja në tokë, një person futet në makinë dhe e shtyp duke i kaluar përsipër dhe duke e marrë zvarrë disa herë.