Ministria e Punëve të Brendshme njofton se policia e rajonit të Tetovës në bashkëpunim me Interpolin e Gjermanisë kanë arrestuar 30-vjeçarin K.I., i cili kërkohej me fletarrestim ndërkombëtarë për trafikim të sasisë së madhe të kokainës dhe marijuhanës në territorin e Gjermanisë.

MPB njofton se për veprën një fjalë, Kodi Penal i Gjermanisë parasheh dënim maksimal prej 15 viteve burg, ndërsa personi sipas procedurës ligjore, do të ekstradohet në Gjermani.