Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami është shprehur i bindur se 2 deputetë të opozitës shqiptare do t’i bashkohen shumicës.

Ndonëse nuk ndan hollësi, Kasami thotë se kjo do të ndodhë së shpejti dhe në mënyrë publike.

“Bëhet fjalë për më shumë deputetë, Me dy jemi në komunikim të drejtpërdrejt” ka thënë Kasami, transmeton TetovaSot.