Zv/ kryeministri i parë Artan Grubi ka përkujtuar 23 vjetorin e Epopesë së lavdishme të UÇK-së dhe familjen që u kthye në simbol të rezistencës, familjen Jashari.

Jasharajt bashkë me dëshmorët e kombit janë përkujtesa më e dhimbshme dhe më krenare e lirisë.

Lavdi përjetë!-shkruan Grubi.
https://www.facebook.com/ArtanGrubi/posts/274671497355709