Mbrëmjen e djeshme rreth orës 21:15, në rrugën ,,Beliçica“ në Gostivar, efektivët e policisë nga SPB Tetovë Departamenti i Punëve të Brendshme-Gostivar, kanë privuar nga liria personat B.N. (23), A.M. (22) dhe A.H. (21), për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre është gjetë marihuanë informon Tetovasot. Pas pastrimit dhe dokumentimit të plotë të çështjes, kundër tyre do të pasojnë parashtresa adekuate.