Dje në ora 22 e 55 minuta, një 14-vjeçar nga Bërvenica e Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se afër shtëpisë së tij, kishte qenë i sulmuar nga një qen i një bashkëfshatari informon Tetovasot.
Çështja po pastrohet dhe dokumentohet.