Dje rreth orës 08:50, në rrugën ,,Todor Cipovski-Merxhan” në Tetovë, efektivët e policisë të SPB Tetovë, e kanë privuar nga liria 49-vjeçarin L.A. nga Luboteni i Shkupit, për arsye se gjatë kontrollit të kryer ndaj tij është gjetë dhe konfiskuar më shumë se 56 kilogram duhan të destinuara për shitje. I njëjti është mbajt në Stacionin Policor të Tetovës ku edhe do të përgatitet parashtresë adekuate.