Një aksident i rëndë ka ndodhur mbrëmë në orën 17 në Xhepçisht,në aksin rrugor që lidh Tetovën me Jazhincën informon Tetovasot.

Në aksident janë përplasur dy vetura të tipit Golf dhe një citroen ndërsa kanë mbetur të lënduar disa persona.

Rruga ka qenë e bllokuar për disa orë ndërsa të dy veturat kanë pësuar dëmtime të rënda.

Ndryshe aksi Tetovë-Jazhincë është shumë i rrezikshëm ndërsa ndryshe ai qe het edhe si aksi i vdekjes . Tetovasot