Gjykatësja e rasti “Target-Fortesa”, Xheneta Begtoviq në seancën e sotme gjyqësore ku pritet të shpallet aktvendimi për të akuzuarit, u shpreh se fillimisht opinioni do të njihet me një analizë rreth këtij rasti e më pas edhe me aktvendimin.

“Një përgjim i këtillë është kryer në DSK, dhe jo rastësisht kjo lëndë quhet skandal i madh. Kjo lëndë është nga lëndët më të rëndësishme të ish PSP. Nga kjo lëndë kanë rrjedhur edhe shumë lëndë të tjera. Këshilli gjyqësor ka bërë përpjekje që ky raste të kryhet sa më shpejtë që është e mundur, madje dhe në kohë pandemie. Gjykata vlerëson se popullata duhet të njihet me analizën e këtij rasti, ndërsa më pas do të shqiptohet edhe aktvendimi për të akuzuarit”, tha gjykatësja Begtoviq që udhëheq rastin në fjalë.

VIDEO LINK

https://fb.watch/3UtuExx8hF/