Ngjarje tragjike në Itali.

Ngjarja ndodhi në provincën e Vicenza.

Dy bashkëshortë u gjetën të vdekur në shtëpi nga një anëtar tjetër i familjes.

Sapo hyri në shtëpi, i afërmi i familjes e gjeti gruan e mbuluar nga një çarçaf, e pajetë, si dhe burrin e saj të varur.

Ai thirri policinë, e cila ndërhyri menjëherë.

Për shkak të hetimeve nuk jepen identitetet e viktimave por bëhet fjalë për një çift bashkëshortësh rreth të 50-ve.

Nuk përjashtohet që ajo që ndodhi në shtëpinë e çiftit të jetë një rast vrasjeje dhe më pas vetëvrasjeje. Edhe pse nuk dihet ende se si u vra gruaja.

Aq, aq më pak, arsyet pas gjestit që mori jetën e dy personave.

Që nga viti 2000 nuk ka pasur një vit më të keq në Itali sesa 2020 për vrasjet, të paktën për sa i përket përqindjes.

Nga 91 vrasje totale të regjistruara në vitin 2020, 81 ishin kryer brenda familjes, ose 89% e tyre.