Dy persona kanë humbur jetën pasi aeroplanio ushtarak u rrëzua pranë pranë Aeroportit Rajonal Montgomery në Alabama

Sipas CNN, avioni trajnues T-38 i caktuar në Krahun e 14-të të Trajnimit Fluturues u rrëzua rreth orës 17:30, sipas deklaratës nga Forcat Ajrore.

Taggart tha se aeroplani u ngrit nga Columbus, Misisipi dhe ishte në rrugën e tij për në Tallahassee, Florida përpara se të rrëzohej ngjitur me aeroportin.

Krahu i 14-të i Krahut të Trajnimit Fluturues është i vendosur në Bazën e Forcave Ajrore Columbus.

Më tutje, Forcat Ajrore deklaruan se do të mblidhet një bord hetimi i sigurisë për të hulumtuar aksidentin