83 vjecarja Sabrie Janiki nga Prishtina perlot me rrefimin e saj ajo thote se Exheli mu ka bere djale.

Ajo e falenderon Zotin qe eshte bere nje banore e re e shtepise se pleqve te Halil Kastratit dhe shoqata e Jetimave te Ballkanit.