Robbie Williams zhvendoset në vilën 24 milion Swiss zvicerane.

Robbie shpreson të shesë Shtëpinë e 17-të të Shekullit Compton Bassett në Wiltshire të cilën ai e bleu në vitin 2008 për 8.1 milion, shkruan The Sun.

Familja e tij duke përfshirë gruan Ayda Field dhe katër fëmijët e tyre Teddy, tetë, Charlton, gjashtë, Coco, dy, dhe një vjeçar Beau ndoshta janë shumë të lumtur që i thonë lamtumirë rezidencës ‘rrënqethëse’.

“Kjo më jep frikë,” pranoi Robbie në një intervistë në podcast.

“Tedi më tha,‘ Ajo dhomë më frikëson. Nuk më pëlqen ajo shtëpi ”.

“Unë thashë:‘ Edhe mua më frikëson. Ju nuk keni pse të flini më atje ’.

Robbie Williams shpreson të japë lamtumirën e parë në shtëpinë e tij ‘të përhumbur’ në Angli ndërsa krijon një jetë të re me familjen e tij në Zvicër.

Këngëtari i Angels, 47 vjeç, ka hedhur në treg manorën e tij angleze të shekullit të 17-të për të lëvizur në vilën e tij prej 24 milion £ në brigjet e Liqenit të Gjenevës.