Gjatë debatit të sotëm në “Rruga drejt” mes deputetit të BDI-së Arbër Ademi dhe atij të AAA-së Rexhepi, ky i fundit i bëri me dije Ademit se rigjykimin e kishte premtuar LSDM-ja në 2016 dhe jo BDI, për të marrë votat e shqiptare, edhe pse fundi qe i njëjtë.

BDI-ja e ka pranuar vetë që nuk është përzierë dhe as që ka kërkuar një rigjykim, sipas Rexhepit, për ata gjithçka shkon në rregull, tha ai.