Në puntatën e sotme u transmetua takimi mes Jasminës dhe Erlindit.

Dyshja duket se kanë kaluar kohë të bukura bashkë, saqë pati disa skena provokuese.

Jasmini nuk përtoj që ta zhvesh Erlindin duke e bërë lidhjen e tyre më të afërt.

Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum

Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove

Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet

Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë

Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën

Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat

Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë.