Kryetari i PSD-së Dardan Molliqaj ka thënë se do të ishte gabim i madh nëse subjektet opozitare imitojnë Vetëvendosjen.

Ai në “Debat Plus” ka thënë se opozita e re nuk do të duhej të kishte frikë ta dërgojë vendin në zgjedhje duke mos marrë pjesë në votimin e presidentit.

Germitox
“Më mirë një kuvend monist se sa një kuvend fiktiv. Pra më mirë të shkohet përsëri në zgjedhje dhe t’i fitojë të gjitha vendet Vetëvendosje”, tha ai.