Sasho Mijallkov i shoqëruar nga policia është paraqitur në Gjykatën Penale, kjo që ta dëgjojë aktvendimin për rastin “Target-Fortesa” ku ai është ndër të akuzuarit kryesor derisa ka qenë drejtor i Drejtorisë për Siguri dhe Kundërzbulim.