Reagimi i kryetarit të Partisë FJALA Dr.Gëzim Kelmendi në lidhje me dhunën e ushtruar ndaj gazetarit Visar Duriqi:

Dhuna ndaj gazetarëve nuk është vlerë që duhet të lulëzoi në vendin tonëSulmi fizik ndaj gazetarit Visar Duriqi, është i papranueshëm dhe duhet dënuar.Mirëpresim angazhimin e institucioneve të drejtësisë në gjetjen e akterëve të këtij krimi.

Gëzim Kelmendi