Ish-deputeti në Kuvendin e RMV-së dhe ish-komandanti i UÇK-së, Hysni Shaqiri, deklaroi për News-TV se protesta e sotme ia arriti qëllimit. Ai iu ka bërë thirrje palës maqedonase se pa shqiptarë të barabartë s’ka bashkëjetesë në Maqedoninë e Veriut, ndërsa nëse e refuzojnë bashkëjetesën, atëherë mund të ulemi dhe ta ndajmë.
“Nuk jetohet me forcë”, ka thënë Shaqiri.

Ps: Deklaratën e tij mund ta ndiqni në videon e mëposhtme.

https://news-tv.mk/wp-content/uploads/2021/02/video-1614368605.mp4?_=1