BDI më e unifikuar se kurrë po mban mbledhjen e rradhës në selinë e Bashkimit Demokratik për Integrim në Reçicë informon Tetovasot.
E veçanta e këtij takimi është prezenca e Blerim Bexheti nga Dega e Sarajit dhe Sadulla Durakut nga Likova.

Në selinë e partisë më të madhe shqiptare në Maqedoninë e Veriut ,BDI ka nisur para pak çastesh mbledhja e rradhës ,e dyta brenda kësaj jave me strukturat e partisë më saktë me Degët e partisë së Ahmetit informon Tetovasot.

Nuk dihet ende se cilat janë temat, por jo zyrtarisht mësohet se sërish do të bisedohet për dy nga çështjet kryesore që kanë të bëjnë me regjistrimin e popullsisë dhe zgjedhjet Lokale që pritet të mbahen në tetor të këtij viti.Tetovasot