Në fshatin Sllatinë të Fushë Kosovës një person ka raportuar në polici se dy persona i kanë marrë veturën me qira në shfrytëzim e me pas nuk ishin lajmëruar.

Lidhur me këtë rast është arrestuar njeri prej të dyshuarve dhe me vendim të prokurorit është dërguar në mbajtje.