Arbër Ademi reagon për rastin “ALFA”: Rasti duhet të rigjykohet, të zbardhet videoja

Për rastin e Rexhail Qerimit, bashkëfshatar i imi, nuk ka vend, as institucion, qoftë takim formal edhe joformal, kam thënë se ky rast duhet të rishikohet të rigjykohet edhe do të duhet të ndodhë kjo, sepse do të duhet të zbardhet videoja , fajtori të merr denimin e merituar e të pafajshmit të jenë në liri. Prandaj këtu kërkohet zgjidhje sistemore që edhe rasti “Alfa” të rigjykohet në një procedurë transparente me dyer të hapura.Nuk kërkohet asgjë tjetër përpos drejtësisë. Dhe vetëm drejtësisë. – ka deklaruar në Rruga Drejt, Arbër Ademi.