Ziadin Sela në rrjetin e tij social facebook ka publikuar fotografi me djemtë e Feta Alimit me mbishkrimin:

Me Hamidin dhe Burimin, djemtë e Fetait. Tek rrija me ta u çmalla per ty miku im. Lum ti për djemtë që ke Feta Alimi