Kryeministri Zoran Zaev ua uroi marrjen e detyrës, presidentit të SHBA-së, Xho Bajden dhe nënpresidentes, Kamala Haris.

“U dëshiroi mandat të plotësuar me politika të suksesshme të cilët bashkojnë edhe mandat, siç tha në postimin në Fejsbuk, në të cilin është i sigurt se demokracia amerikane do të jetë shembull global që inspiron.

President Bajden, gëzohem në kohën para nesh në të cilën besoj se do ta thellojmë aleancën mes Maqedonisë së Veriut dhe SHBA-së, si dhe lidhjet e afërta dhe miqësinë mes qytetarëve tanë”, ka shënuar Zaev.