Biden sot eshte inanguruar si president i SHBA-se ne nje ceremoni ku moren pjese shume te ftuar.

Sot para dite ish presidenti Trump e ka liruar vendin e tij per ti lejuar presidentit te rri ta kryej detyren.

Por interesant ishte faktu qe Donald Trump presidenti deritanishem i SHBA-ve sot ka leshuar shtepine e Bardhe dhe ia ka nderruar emrin faqes zyrtare ne Facebook, ne The Trump White House.