Sot, e premte 15 janar 2021, gjatë tërë natës së mbrëmshme ka rënë borë pandërprerë dhe trashësia e saj vende – vende ka arritur deri në 1.5 metra dhe gati paralizoi jetën!

Po ju paraqes ca foto të qytetit St. Gallen rreth e qark banesës sime………. prej 30 viteve që jam në Zvicër asnjëherë nuk e kam parë qytetin me këtë pamje… (Shenasi Aliu)