Ndërmarrja Publike për qarkullim -Shkup informon se transporti publik sot do të funksionoj me itinerarin e së dielës. Nga kjo ndërmarrje nënvizojnë se përjashtim do të kenë linjat 18A, 32, 51, 55B, 55V, 56, 56A, 70, 74, 81, 118, 160, 164 dhe 180 të cilat do të qarkullojnë me itinerarin e së shtunës.

– Advertisment –

 

Ky ndryshim i orarit të transportit publik sipas NPQ-Shkup është për shkak të festës fetare “Uji i bekuar”.