Dje rreth orës 14:50 pasdite, në rrugën ,,Gjoce Stojcevski“ në Tetovë, është gjet vetura “Volkswagen Golf 4” me targa të Tetovës, pronë e personit R.L. (70) nga Gërgurnica e Tetovës, e cila më datë 1 të këtij muaji në Tetovë ka qenë e vjedhur nga autorë të panjohur informon Tetovasot . Automjeti ka qenë i pa mbyllur dhe me çelësat në bravë, ku pas inspektimit i është kthyer pronarit.Ts

Global