Në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, natën e kaluar (13/14 Janar) prej ora 17:00 deri në 01:00, është kryer kontroll i intensifikuar ndaj shoferëve, nëse dhe sa prej tyre ngasin automjete nën ndikimin e alkoolit informon Tetovasot . Gjatë kontrollit, 7 shoferë janë zbuluar dhe sanksionuar ligjërisht (TE-6 dhe GV-1) të cilët drejtonin automjetin nën ndikim të alkoolit, të njëjtit janë përjashtuar menjëherë nga trafiku me revokim të përkohshëm të patentave e tyre të shoferit.

Global