Një protestë është paralajmëruar në Tetovë për ditën e hënë në ora 13:00. Protesta është për zgjidhjen e problemit të këmbësorëve në rrugën industriale.

Mbledhja ose tubimi i protestuesve do të bëhet te rrethi në fund të rrugës industriale (përballë Hellgës), ndërsa protesta, sipas njoftimit për protestë, organizohet pas shumë kërkesave që ranë në vesh të shurdhër për ndarjen fizike të rrugës dhe ndërtimin e mbikalimeve.

Kërkesat e protestës do të shpalosen ditën e protesës ndërsa pjesmarrësit duhet t’i respektojnë rregulat për parandalimin e virusit COVID-19