Dje në orën 17:25, personi H.M. (20) nga Kamnjani i Tetovës, në SPB Tetovë ka raportuar se në autostradën Shkup-Tetovë, në afërsi të një restoranti, ka qenë i sulmuar fizikisht nga B.S. (26) nga Çellopeku i Tetovës dhe një person tjetëri panjohur informon Tetovasot .
Çështja është duke u sqaruar dhe dokumentuar.Ts