Mbrëmë në ora 20:50, personat A.A. (22) dhe B.Q. (25) nga Shemshova e Tetovës, në SPB Tetovë kanë raportuar, se rreth orës 17.00 në rrugën “Dimo Gavrovski” në Tetovë kanë qenë të sulmuar fizikisht nga 24-vjeçari A.B. nga Tetova dhe nga një person tjetër i panjohur informon Tetovasot . Gjatë sulmit, sipas raportit të tyre, sulmuesit kishin përdorë boksier metalik dhe mjet të mprehtë.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e çështjes.Ts