Ministri i Brendshëm i Republikës së Maqedonisë dhe homologu i tij nga Mali i Zi, Oliver Spasovski dhe Sergej Sekulloviç nënshkruan një memorandum bashkëpunimi për shkëmbimin e informatave në luftën kundër krimit dhe korrupsionit. “Thellimi i bashkëpunimit dhe bashkëpunimi ndërkombëtarë është kushte themelorë në luftë kundër migrimit jo-legal., tregtia me njerëz, me këtë treguam vullnetin tonë për krijimin e kushteve në integrimin evropian”, tha Spasovski.

– Advertisment –

 

Gjatë takimit dy ministra kanë ra dakord për thellimin e bashkëpunimit në fushën e MPB-së. Spasovski falënderoi për mbështetjen Që Mali i Zi i jep Republikës së Maqedonisë së Veriut në rrugën drejt integrimit evropian.