Të gjithë bëjnë sakrifica për dashurinë, por në fakt Atdheu duket se ka bërë më shumë se kaq.

Në “PërPuthen” ai tha se për vajzën që donte ka kaluar kufirin ilegalisht, në një shtet evropian, e madje ka rënë edhe në burg për këtë fakt.

Ai tha se ka dhe foto me këmbët e lënduara, por pasi bërë të gjithë këtë sakrificë, marrëdhënia me atë vajzën mbaroi.

“Ka pas ikur pa letra në një shtet evropian dhe u ktheva prap, ndenja një vit e pak atje dhe u ktheva në Kosovë dhe i thash vetes që nuk dua të iki më. E njoftova këtë vajzën dhe filluan fjalët, por un sikur u dashurova në atë kohë dhe ja fut prap, kalova në të zezë, kam rënë dhe në burg, kam dhe foto me këmbët copë-copë, por ajo nuk ma diti fare. Pas këtyre erdhi ndarja”, tha ai.