Rreth 10 zyrtarë policorë hyjnë sot në Vevçani për ta ndaluar manifestimin që u mbajt në komunë. Qytetarët që kishin ardhur ta përcjellin këtë event ,por edhe banorët policët i pritën me fyerje e sharje.

Nga MBP nuk informacione zyrtare se përse është ndërhyrë dhe arsyeja e ndërhyrjes.Policia ka reaguar që të pengojë grupimet dhe respektimin e masave anti -Kovid.

blob:https://www.facebook.com/281e2b13-a760-48e0-9bfe-bf25fdf94374

Global