Sonte duket se do të jetë një natë plot me të reja në ‘Përputhen Prime’.

Tea dhe Andi, një nga çiftet më të përfolura dhe më të dashura të programit, pritet të largohet nga programi, që të vazhdojnë njohjen e tyre jashtë.

Emisionit do t’i bashkohet një tjetër vajzë .

Sipas Mapo, vajza që do të futet sonte në program, është me profesion stiliste, dhe quhet Antonela Berisha, me origjinë nga Shkodra por që jeton në Itali, konkretisht në Milano.