Nën kërcënimin e armës është grabitur një shtetas i Turqisë në Pejë. Personit me shtetësi të Turqisë i janë grabitur 1000 mijë euro dhe një telefon mobil. Kështu ka bërë të ditur Policia e Kosovës nëpërmjet raportit 24 orësh. Ngjarja ka ndodhur mbrëmjen e së hënës.

“Viktima mashkull shtetas i Turqisë ka informuar se nga dy persona të pa njohur, nën kërcenin e armës i janë grabitur 1000 euro dhe një telefon mobil”, njofton policia.