Parkingu më i shtrenjtë i Britanisë në vlerë për 350,000 funte, mund të krahasohet me çmimin e një shtëpie të re në West Yorkshire.Vendi i parkingut lëshohet me qira afatgjate, ka një grilë për të parandaluar dëmet që mund të vijnë nga jashtë, një roje dhe kamera sigurie, ka thënë agjenti i pasurive të patundshme, shkruan The Sun.Do të kushtonte 1,649 funte në muaj me një hipotekë 25-vjeçare me 3.29 për qind. Për 35,000 funte, blerësit mund të blejnë një shtëpi në fshatin Greetland afër Halifax, West Yorks.Parkingu i cili gjendet në Knightbridge të Londrës është në zonën ku vetëm një apartament me vetëm një shtrat kushton 5.5 milionë funte.