SPB Shkup, njësiti për krim kompjuterik ka ngritur padi penale kundër M.F. 24 vjeçe nga Kratova, me vendbanim të përkohshëm në Shkup, për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale “falsifikim të parave”.

“E dyshuara M.F. më 26 nëntor të vitit të kaluar në një kazino në Shkup ka lëshuar në qarkullim 2 kartëmonedha me nga 500 euro, gjegjësisht ka bërë ndërrimin e tyre me denarë dhe në këtë mënyrë ka kryer vepër penale, thuhet në njoftimin e policisë”.

Global