Moti sot paradite do të jetë i ndryshueshëm, pasdite duke filluar nga perëndimi do të jetë me reshje shiu, në vendet më të larta dhe male reshjet do të jenë me dëborë. Në mbrëmje reshjet do të përfshijnë gjithë vendin dhe do të intensifikohen, sidomos në pjesët perëndimorë (mbi 25 litra në m2). Sipas Entit hidrometeorologjik nëpër male shtresa e dëborës do të rritet dukshëm. Temperatura minimale do të jetë në interval prej 2 deri në 8 gradë, ndërsa ajo maksimale do të arrij nga 7 në 14 gradë Celsiusë.

Në Shkup moti do të jetë i ndryshueshëm, kah fundi i ditës dhe në mbrëmje me reshje shiu. Temperatura minimale do të ulet në 3 ndërsa ajo maksimale do të arrij deri në 10 gradë Celsiusë.