Opozita shqiptare lëshoi Kuvendin në seancën e pyetjeve të deputetëve dhe akuzoi kryeparlamentarin Talat Xhaferin për radhitje joparimore të deputetëve që duhet të parashtrojnë pyetje. Kjo sipas tyre është tentim i Xhaferit për heshtjen e opozitës.