Pasi dje Fatime Fetai tha fjalen perfundimtare per rastin “Monstra” ku kërkoi dë*nim të përjetshëm për të aku*zuarit Alil Demirin, Afrim Ismailoviqin dhe Agim Ismailoviqin.

Por kryeminsitri Zoran Zaev në një studio televizive ka pranuar se në pergjime ka dëshmi të cilat tregojnë se në bu*rg janë rastet e montuara dhe ka indicje se kanë dashur që shqiptarët të prezantohen si vr*asës të maqedonëve.
Për më tepër ndiqeni videon: