Pasi dje Fatime Fetai tha fjalen perfundimtare per rastin “Monstra” ku kërkoi dënim të përjetshëm për të akuzuarit Alil Demirin, Afrim Ismailoviqin dhe Agim Ismailoviqin.

Por kryeminsitri Zoran Zaev në një studio televizive ka pranuar se në pergjime ka dëshmi të cilat tregojnë se në burg janë rastet e montuara dhe ka indicje se kanë dashur që shqiptarët të prezantohen si vrasës të maqedonëve.

Për më tepër ndiqeni videon: